NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

bioprop_primo

Klimavirus

Norsk Klimanettverk utlyser konkurranse om å finne 5 unge filmskapere med talent, kompetanse og engasjement som skal lage hver sin korte, virale film om klimakrisa. Delta og vinn 10.000,-. Les mer om konkurransen på Bioprop.no.

10. april 2011 Les mer
Elias og Kongeskipet

Kanonpriser til Elias og Trolljegeren

Under åpningen av Kosmorama ble årets Kanonpriser delt ut. Prisen for filmmusikk gikk til Gaute Storaas for Elias og jakten på havets gull mens produsentprisen gikk til Trolljegeren. Sjekk alle vinnerne på kosmorama.no.

06. april 2011 Les mer
kosmorama_logo

Kine Aune til Kosmorama

Mandag 4. april åpner Kosmorama i Trondheim. På programmet står enkelte animerte førpremierer, samt mestermøte mellom animasjonsveteran Kine Aune og animasjonskjenner Gunnar Strøm. Les mer om programmet på Kosmorama.no.

03. april 2011 Les mer
BVE11_primo

Beste Visuelle Effekter 2011

Prisen for beste visuelle effekter innen norsk film og TV-produksjon deles ut under Digital Storytelling-seminaret i Oslo 13. april. Påmeldingsfristen for å delta i konkurransen utløper 30. mars. Les mer om påmeldingen her.

29. mars 2011 Les mer
DigitalStrytelling11_primo

Digital Storytelling 2011

13.-15. april arrangeres 6. utgave av seminaret Digital Storytelling om kreativ bruk av teknologi i film, TV og spill på Filmens hus i Oslo. Årets tema er World Building in a Digital Universe. Les mer på seminarets netttsider.

26. mars 2011 Les mer
Sex&SingelSiv_primo

Sex & SingelSiv på VGTV

Sex og SingelSiv er VGTVs oppfølger til den suksessfulle webserien Fanthomas. På ny er det Qvisten Animation sammen med Anders Bye og Jesper Sundnes som leverer moroa. Se de første episodene på VGTV.

25. mars 2011 Les mer
FxF#9_primo

Program Frame by Frame #9

For 9. gang inviterer Foreningen for animert film til Frame by Frame. Lørdag 9. april på Filmens hus presenteres ny norsk og internasjonal animasjon, gjester, utstillinger og det tradisjonsrike lotteriet.

22. mars 2011 Les mer
TheIllusionist_primo

The Illusionist til Frame by Frame #9

Sylvain Chomets etterlengtede animerte langfilm, The Illusionist (2010), er bekreftet som del av den niende utgaven av Frame by Frame lørdag 9. april på Filmens hus i Oslo.

21. mars 2011 Les mer
trolljegeren_primo

Storm hos Schrødingers katt

NRK-programmet Schrødingers katt gjorde nylig et besøk hos Storm Studios i Oslo. Innslaget er tilgjengelig på nett-TV og inneholder klipp fra Trolljegeren og The Flying Machine. Se klippet på NRK nett-TV.

19. mars 2011 Les mer
qvisten_nywebserie_primo

Ny webserie fra Qvisten

Fredag 25. mars har den nye webserien fra Qvisten Animation premiere på VGTV. Den første teaseren er ute nå og lanserer serien som oppfølgeren til nettsuksessen Fanthomas. Se teaseren hos VGTV.

18. mars 2011 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.