NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

fxf_logosolo_primo

FxF.no på lufta

Animasjonshappeningen Frame by Frame har endelig fått egne nettsider. FxF.no er på lufta og samtidig lanseres lørdag 12. mai som dato for den 10. utgaven av endagsfestivalen i Oslo.

14. desember 2011 Les mer
brave_primo

2012 i animasjon

Vi tar en titt på 2012 og hva året bringer for animasjonsinteresserte. Så langt har 11 animerte langfilmer fått norsk premieredato i 2012 og listen vil sannsynligvis blir supplert iløpet av året.

10. desember 2011 Les mer
JulIParadis_primo

Animert julekalender

Det nyoppstartede animasjonsbyrået DrageSmith har levert en animert julekalender for Star Tour. Hver dag frem mot julaften blir vi servert en ny episode i familien Andersens liv. Sjekk trailer og følg kalenderen på juliparadis.no.

29. november 2011 Les mer
TheIllusionist_primo

Illusjonisten-vinnere

Vinnerne er kåret i Illusjonisten-konkurransen. Takke være våre venner i Atlantic Film mottar syv dyktige vinnere ett eksemplar av Sylvain Chomets Illusjonisten i posten innen kort tid.

27. november 2011 Les mer
monarkiet_primo

Monarkiet premiereklar

Qvisten Animations nye webserie Monarkiet, om og med det norske kongehuset, er klar for premiere fredag 2. desember kl 12:00 på nrk.no. Nye episoder kommer hver fredag fremover.

25. november 2011 Les mer
sinnamann

Gullegget til Sinna mann

Kreativt Forum melder av Anita Killis animerte kortfilm Sinna mann har mottatt nok en pris. Denne gangen er det ExtraStiftelsen Helse og Rehabiliterings hederspris, Gullegget, som er utdelt. Les mer hos Kreativt Forum.

24. november 2011 Les mer
TheIllusionist_primo

Konkurranse: Illusjonisten

Endelig er Sylvain Chomets Illusjonisten tilgjengelig på DVD og Blu-ray i norsk utgave takket være Atlantic Film Norge. Svar riktig på fem enkle spørsmål for å vinne ett eksemplar.

23. november 2011 Les mer
Pjotr Sapegin

Sapegin i Animation Magazine

Det amerikanske animasjonstidsskriftet Animation Magazine har en artikkel om Pjotr Sapegin og produksjonen av Det siste norske trollet i sin nyeste utgave og på nett. Les hele artikkelen her.

20. november 2011 Les mer
statoil_eventyr_primo

Statoil i animasjonstrøbbel

NRK.no melder at organisasjonen Framtiden i våre hender mener Statoils animerte reklamekampanje Statoil - Eventyret bryter markedsføringsloven, og har klaget til Forbrukerombudet. Les mer hos nrk.no.

19. november 2011 Les mer
Chopin_primo

Pl.Ink! vant i Fredrikstad

Anne Kristin Berge vant prisen for beste nordiske og baltiske animerte kortfilm med Chopin-filmen Pl.Ink! under Fredrikstad Animation Festival. Sjekk alle vinnerne her.

13. november 2011 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.