NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

HandOfGod_primo

BAF vinnere

Bergen Animation Festival gikk av stabelen i helgen. Vinneren av kortfilmkonkurransen og mottakere av Stromboli-prisen ble Hand of God regissert av Rune og Erik Eriksson i Tanjetfilms. Les mer om festivalen på nettsidene.

13. september 2010 Les mer
metropia_primo

Metropia på Pecha Kucha

Torsdag 9. september kl 19:30 gjester animatør Isak Gjertsen Pecha Kucha på DogA i Oslo. Med 6 min. og 40 sek. til rådighet skal Gjertsen gi et innblikk i produksjonen av Metropia. Les mer om Pecha Kucha på DogA her.

07. september 2010 Les mer
femmina_primo

Femmina med fokus på kort og doku

Årets Femmina internasjonale filmfestival, som finner sted 28.-31. oktober på Verdal i Nord-Trøndelag, har fokus på norskprodusert kort- og dokumentarfilm. Frist for å melde på film er 15. september. Les mer på festivalens nettsider.

07. september 2010 Les mer
Skallerud_Halddetoppen_primo

Støtte til Skallerud

Norsk filminstitutt har bevilget 1 140 000 kroner i støtte til Morten Skallerud nye kortfilm Nordlys på Halddetoppen. Filmen blir en av de første norske kunstneriske kortfilmene i stereoskopisk 3D. Les mer hos Norsk filminstitutt.

01. september 2010 Les mer
Animationvolda10_primo

Industrianimasjon i Volda

Animationvolda arrangeres av i Volda 16.-18. september. Under festivalen arrangeres det seminar rettet mot produsenter av oppdragsfilm og visualisering for industri i samarbeid med Høgskulen i Volda. Les mer om festivalen på animationvolda.com og og seminaret på nettsidene til Høgskulen i Volda.

31. august 2010 Les mer
BAF_logo_primo

BAF er tilbake

Bergen Animation Festival finner sted 10.-12. september for tredje år på rad. Nå søker festivalen etter filmer til den norske kortfilmkonkurransen. Fristen for å melde på film er 3. september. Les mer om festivalen på nettsidene.

29. august 2010 Les mer
metropia_primo

Metropia nominert til Nordisk råds filmpris

Den delvis norskproduserte animerte langfilmen Metropia er nominert som Sveriges bidrag til årets Nordisk råds filmpris. Sara Johnsens Upperdog er Norges bidrag til konkurransen. Les mer om prisen og de nominerte hos Nordisk film- og TV-fond.

24. august 2010 Les mer
knerten_primo

FX-Amanda til Qvisten

Qvisten Animation mottok den første Amanda i kategorien for beste visuelle effekter for deres animasjonsarbeid på filmatiseringen av Knerten. Knerten fikk også pris for beste barnefilm. Sjekk alle vinnerne på VGnett.

21. august 2010 Les mer
FAFlogo

Meld på film til FAF 2010

Fredrikstad Animation Festival finner sted 10.-14- november, men allerede nå er det på tide å melde på din produksjon til den nordisk-baltiske konkurransen. Fristen er 1. september. Les mer om påmelding på festivalens nettsider.

19. august 2010 Les mer
bygningsarbeidere_primo

Bygningsarbeidere på kino i USA

Kajsa Næss' prisvinnende animerte kortfilm Bygningarbeidere er valgt ut til å delta på det turnerende kinoprogrammet Nine Nation Animation i USA. Premiere er 29. september i New York. Les mer om programmet på norway.org.

19. august 2010 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.