NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

kortfilmfestivalen_logo_primo

Filmpolitiets kortfilmpris 2011

Filmpolitiets kortfilmpris deles ut under Kortfilmfestivalen i Grimstad, og allerede nå kan du se filmene på nett og stemme på din favoritt. Det er flere animerte bidrag å velge mellom. Sjekk filmene på nrkp3.no.

28. mai 2011 Les mer
Alfons_Åberg_120x90

Kove og Mikrofilm animerer Albert Åberg

Hele Skandinavia samles når det skal lages helaftens animert film om Albert Åberg. Regissør Torill Kove og animasjonsprodusent Mikrofilm er i førersetet for produksjonen. Les mer på VGnett.

26. mai 2011 Les mer
bokstavene_primo

Gasspedal tok Visuelt med storm

Mikroforlaget Gasspedal tok hjem gull og sølv i helgens Visueltkonkurranse med filmserien Gasspedal Animert. En rekke andre animerte arbeider ble også hedret under prisutdelingen. Sjekk alle vinnerne på visuelt.org.

09. mai 2011 Les mer
NorwegianAnimation_primo

Norsk animasjon i Annecy

Norsk animasjon skal promoteres på verdens største animasjonfestival og marked i Annecy, Frankrike 6.-11. juni. En egen stand på MIFA og film i konkurranse og panorama bidrar til synlighet.

06. mai 2011 Les mer
minioya11_primo

Qvisten og Vennebyen til Miniøya

Årets Miniøya i Oslo, 28. og 29. mai, får animert besøk til glede for de unge festivaldeltakerne. Qvisten Animation setter opp eget animasjonstelt og figurene fra Vennebyen inntar festivalen. Les mer om programmet på festivalen på minioya.no.

30. april 2011 Les mer
pixar_primo

Pixar manusmasterclass i Kristiansand

Onsdag 4. mai arrangeres det Pixar manusmasterclass med David Freeman under Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Masterclassen retter seg mot manusforfattere og tar for seg Pixars manusmetoder. Les mer hos Barnefilmfestivalen.

30. april 2011 Les mer
HeleneHarefrøken_primo

Alf Prøysens Barnesanger på NRK Super

NRK Super har startet sendinger av Alf Prøysens Barnesanger - en serie basert på Alf Prøysens sanger. Fem uker fremover vises den håndtegnede serien produsert av Sandnes Media.

28. april 2011 Les mer
visuelt11_primo

Visuelt 11

Visueltdagene arrangeres av Grafill 5. og 6. mai med seminarer og prisutdeling. Blant årets høydepunkter er seminarene med Psyop og prisutdeling på Folketeateret i Oslo 6. mai. Sjekk fullstendig program på visuelt.org.

24. april 2011 Les mer
JImmyPolaris_primo

Jimmy Polaris til Høvikodden

Christopher Nielsen dissekerer Slipp Jimmy fri til en kunstperformance på Henie Onstad Kunstsenter under tittelen Jimmy Polaris 8. mai kl 14. Det loves god, gammel multimediaforestilling. Les mer på hok.no.

20. april 2011 Les mer
barnefilmfestivalen_primo copy

Barnefilmfestivalen animeres

Barnefilmfestivalen i Kristiansand åpner 3. mai og byr på en rekke filmer, seminarer og verksteder for animasjonsinteresserte. I år utvides festivalen til også å omfavne Arendal, Grimstad og Farsund. Les mer om Barnefilmfestivalen på deres nettsider.

15. april 2011 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.