NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

yamamura_primo

Frame by Frame-mini 12. september

12. september inviterer Foreningen for animert film, i samarbeid med den japanske ambassaden i Norge, til Frame by Frame-mini og en mulighet til å møte den japanske animatøren Koji Yamamura.

16. august 2011 Les mer
FAFlogo

Påmelding av film til Fredrikstad Animation Festival 2011

1. september er frist for å melde på film til den nordiske og baltiske konkurransen under Fredrikstad Animation Festival. Selve festivalen finner sted i Fredrikstad 9.-13. november 2011. Les mer på festivalens nettsider.

15. august 2011 Les mer
japic_logo

Animasjons AiR i Tokyo

Japanese Agency for Cultural Affairs utlyser et Artist in Residence-program for animatører i Tokyo. Frist for å melde interesse er 5. september 2011 og oppholdet i Tokyo varer i 75 dager. Les mer om utlysningen her.

09. august 2011 Les mer
adlogo

AnimaCampus Tallinn 2011

Animasjonsfestivalen Animated Dreams i Tallinn, Estland inviterer unge animatører til pilotprosjektet AnimaCampus Tallinn - et nytt møtested for unge filmskapere som jobber innen animasjon.

25. juli 2011 Les mer
norskfilmproduksjon_primo

Mer støtte til animert dokumentar

Produksjonsselskapet Norsk filmproduksjon har mottatt en andre runde med utviklingsstøtte fra Norsk filminstitutt til den animerte dokumentaren Kjære landsmenn - Kongen, dikteren og 50 tonn gull. Les mer på NFI.no.

25. juni 2011 Les mer
trolljegeren_primo

Trolljegeren og Elias Amanda-nominert

Elias og jakten på havets gull er Amanda-nominert i kategorien for beste barnefilm, mens Trolljegeren har mulighet til å vinne i en rekke andre kategorier. Les mer på VGnett.

23. juni 2011 Les mer
Ludvig_primo

NFI støtter Solan og Ludvig

Norsk filminstitutt har bevilget 12,5 mill i støtte til Maipo og Qvisten Animations animerte langfilm Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa. Filmen har antatt premiere høsten 2013. Les mer på NFI.no.

09. juni 2011 Les mer
Kruger&Krogh_primo

Fra animasjon til tegneserie

Et trekløver fra animasjonsmiljøet tok tegneseriepublikummet på Oslo Comics Expo med storm med serien Krüger og Krogh. Serien avbilder 60-tallets Oslo med imponerende detalj. Les mer på Dagbladet.no.

02. juni 2011 Les mer
PellePOlitibil_primo

Ny runde med Pelle Politibil

Norsk filminstitutt har bevilget 4,5 mill. til Neofilm for produksjon av ny langfilm med Pelle Politibil. Pelle og Pjusken får premiere i 2013 og nok en gang regisserer Rasmus A. Sivertsen. Les mer på NFI.no.

31. mai 2011 Les mer
EllevilleElfridl_primo

Spillstøtte til Elleville Elfrid og Vennebyen

Norsk filminstitutt har bevilget 2,7 mill. til fem nye spillproduksjoner - deriblant to spill som baserer seg på de animerte TV-produksjonene Elleville Elfrid og Vennebyen. Les mer på NFI.no.

30. mai 2011 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.