NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

GunnarStrom_primo

Gunnar Strøm skriver for Rushprint

Gunnar Strøm er blitt fast skribent for Rushprint.no. Første artikkel er publisert på nett nå med tittelen Den norske animasjonsfilmens evolusjon og tar for seg utviklingen av norsk animasjon. Les mer på Rushprint.no.

18. desember 2010 Les mer
EllevilleElfridl_primo

Premiere på Elleville Elfrid

Søndag 19. desember kl 08:40 er det premiere på Kool Produktion sin nye animerte TV-serie Elleville Elfrid på NRKSuper.

10. desember 2010 Les mer
Elias og Kongeskipet

Elias får gode kritikker

Elias og jakten på havets gull har fått jevnt over gode kritikker i forbindelse med premieren 10. desember. Filmen er regissert av Lise Osvoll for Filmkameratene.

10. desember 2010 Les mer
Ludvig_primo

Qvisten lager jul på Flåklypa

VGnett melder at Qvisten Animation og produksjonsselskapet Maipo skal lage en ny helaftens animasjonsfilm basert på Kjell Aukusts Flåklypa-univers. Solan og Ludvigs jul blir å se i 2012. Les mer hos VGnett.

28. november 2010 Les mer
KORT_primo

KORT på Kinokino

Kinokino - Senter for kunst og film i Sandnes arrangerer for første gang kortfilmfestivalen KORT 2.-4. desember. Målsettingen er å vise nyskapende norsk og nordisk kortfilm. Mer info hos Kinokino.

27. november 2010 Les mer
jakob&neikob_primo

Jakob og Neikob til NRK Super

Den animerte kortfilmen Jakob og Neikob regissert av Martine Grande blir vist på NRK barne-tv mandag 22. november kl 18:10. Filmen er basert på en illustrert barnebok av Kari Stai.

17. november 2010 Les mer
FAFlogo

Vinnere FAF2010

Fredrikstad Animation Festival er over for denne gang. På prisutdelingen lørdag ble hovedprisen Golden Gunnar gitt til svenske Tord och Tord, mens beste kortfilm ble vunnet av Priit Pärn. Sjekk alle vinnerne på festivalens nettsider.

14. november 2010 Les mer
DetSisteNorskeTrollet

Sapegins troll til Blått lerret

Pjotr Sapegins seneste animerte kortfilm Det siste norske trollet blir å se på arrangementet Blått lerret på Parkteateret Scene i Oslo onsdag 10. november kl 20 med regissøren til stede. Les mer om Blått lerret hos Rushprint.

06. november 2010 Les mer
norskfilmproduksjon_primo

NFI støtter animert dokumentar

Norsk filminstitutt støtter utviklingen av en animert dokumentar for kinodistribusjon om et hemmelig nettverk som ble etablert under annen verdenskrig for å sikre Norges Banks verdifulle gullbeholdning. Les mer hos NFI.no.

02. november 2010 Les mer
sinnamann

Publikumspris til Sinna mann i Ottawa

Anita Killis animerte kortfilm Sinna mann mottok publikumsprisen ved Ottawa Int. Animation Festival i Canada i helgen. Festivalen er den største animasjonsmarkeringen i nord-amerika. Les mer om festivalen her.

25. oktober 2010 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.