NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

barnefilmfestivalen_primo copy

100.000 til beste barnefilmmanus

For fjerde året på rad inviterer Sørnorsk filmsenter og Kristiansand internasjonale barnefilmfestival til manuskonkurranse. 100.000 kroner er premien for å lage helt nye filmfortellinger for barn. Les mer om manuskonkurransen her.

06. februar 2012 Les mer
jakob&neikob_primo

Kort og godt på Barnas Cinematek

4. og 5. februar viser Barnas Cinematek på Filmens hus i Oslo norske kortfilmer for de små både i Lillebil og Barnas filmrom. På programmet står blant annet en rekke animerte filmperler. Les mer på nettsidene til NFI.

30. januar 2012 Les mer
GirlWhoLeptThroughTime_primo

Gratis animé på Cinemateket

Cinemateket i Oslo, i samarbeid med Japans ambassade i Norge og Japan Foundation, inviterer til gratis visning av The Girl Who Leapt Through Time torsdag 26. januar kl. 18.30. Les mer om filmen på nfi.no.

17. januar 2012 Les mer
trolljegeren_primo

Britisk suksess for Trolljegeren

Samme uke som det ble klart at Trolljegeren er aktuell til den britiske BAFTA-prisen, ble filmen lansert på DVD og Blu-ray på øyriket og gikk rett til topps på salgslistene. NFI.no har mer info.

13. januar 2012 Les mer
fxf_logosolo_primo

Frame by Frame #10: Meld på film!

Den 10. utgaven av Frame by Frame finner sted på Filmenshus i Oslo lørdag 12. mai. Allerede nå kan du melde på film for visning i programmet for ny norsk animasjon. Fristen er 1. april.

11. januar 2012 Les mer
viagrafalls_primo

Animert i Tromsø

Tromsø International Film Festival finner sted 17.-22. januar. I et mangfoldig program er det funnet plass til noen få animerte høydepunkter av hjemlig og utenlandsk karakter. Sjekk mer info på tiff.no.

08. januar 2012 Les mer
Funcom_logo_primo

Funcom vinner børsen

Aftenposten melder av dataspillfirmaet Funcom er en av fjorårets vinnere på Oslo Børs. Verdien på selskapet er mer enn tredoblet og forventningene er enorme før lansering av The Secret World. Les mer på Aftenposten.no.

03. januar 2012 Les mer
AnitaKilli_portrett_primo

Killi satser på nisser

Anita Killi avslører at hun har startet arbeid med en animert langfilm basert på Ove Røsbaks bok Nissen på Haugen i samarbeid med Filmbin på Lillehammer. Prosjektet er under utvikling.

30. desember 2011 Les mer
Pjotr Sapegin

Sapegin går live-action

Norsk filminstitutt har gitt tilskudd til Pjotr Sapgins live-action kortfilm Berserk innenfor talentprogrammet Nye veier til korte filmer. Filmen er Sapegins debut som live-action regissør. Les mer på NFI.no.

18. desember 2011 Les mer
bokorm_primo

Kortfilm for bokorm fra NFI

Norsk filminstitutt gir ut DVD med seks animerte kortfilmer som alle er basert på norske billedbøker. Gro Dahle og Kari Stai er blant billedbokforfatterne som har fått sine verk filmatisert.

15. desember 2011 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.