NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

jimmy__slipp_jimmy

Slipp Jimmy fri beste samtidsfilm

Norsk Filminstitutt har avholdt en kåring av samtidens beste norske film i anledning utgivelse av boken Filmen i Norge 1995-2011. Christopher Nielsens Slipp Jimmy fri vant.

11. november 2011 Les mer
OsloPoesi11_primo

Oslo Poesifestival animeres

Oslo Poesifestival inviterer til en dag viet animert poesi mandag 14. november på Deichmanske på Grünerløkka i Oslo. Gasspedal animert er blant de norske bidragene på programmet. Les mer på nettsidene til Oslo Poesifestival.

08. november 2011 Les mer
Filmbonanza_primo

Filmbonanza ser på kortfilm

Filmbonanza på NRK2 onsdag kl 21:30 byr på kortfilm spessial. Blant filmene som trekkes frem er Kristian Pedersens animerte Viva Zombatista fra serien Gasspedal Animert.

07. november 2011 Les mer
FAFlogo

Animert lørdag i Fredrikstad

I anledning Fredikstad Animation Festival, 9.-13. november, arrangeres Animert lørdag 12. november. Barn og voksne inviteres til å stemme frem årets animerte langfilm og se film til halv pris. Mer info på festivalens nettsider.

06. november 2011 Les mer
monarkiet_primo

Qvisten harselerer med Monarkiet

Qvisten Animation har produsert en ny nettserie for NRK som tar for seg livet i og rundt det norske kongehuset. Nettserien Monarkiet skal etter planen gå på nrk.no før jul.

05. november 2011 Les mer
EllevilleElfridApp_primo

Elleville Elfrid app

Fra og med i dag er Elleville Elfrid, kjent fra NRK Super, tilgjengelig som app for iPhone og iPad. Gjennom ni ulike spill kan barn og voksne male, danse og spille fotball med Elleville Elfrid.

31. oktober 2011 Les mer
apotek_heis_primo

Gimpville animerer apotekene

Apotekforeningen har hyret Gimpville til å animere en serie på fire reklamefilmer som fremhever apotekenes kompetanse og tjenester. De to første filmene fra serien er på lufta i disse dager.

22. oktober 2011 Les mer
JohnK_primo

Ren & Stimpys gudfar til Fredrikstad

Fredrikstad Animation Festival, 9. 13. november, kan skilte med imponerende gjester under årets festival. Blant de gjeveste gjestene er den legendariske film- og serieskaperen John Kricfalusi. Les mer på festivalens nettsider.

18. oktober 2011 Les mer
Notteliten

Prøysen DVD-premiere

Sandnes Media har i lang tid jobbet med å animere Alf Prøysens kjente barnesanger. Nå skal alle filmene samles og gis ut på DVD. Lansering finner sted på Prøysenhuset 29. og 30. oktober. Se program for hele filmhelgen på nettsidene til Prøysenhuset.

16. oktober 2011 Les mer
StovPaaStiften_primo

Premiere på Janus-oppfølger

Linda Fagerli Sæthren opplevde stor suksess med kortfilmen Janus i 2007. Nå er oppfølgeren klar. Støv på stiften får eksklusiv førpremiere på Volda kino 21. oktober.

14. oktober 2011 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.