NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

tilby&forbis_wildLife

Tilby & Forbis til Kortfilmfestivalen

De kanadiske animatørene Wendy Tilby og Amanda Forbis er gjester på årets Kortfilmfestival i Grimstad, 13.-17. juni. Festivalen arrangerer seminar om deres arbeidsprosess, samt utstilling basert på deres seneste film Wild Life.

20. mai 2012 Les mer
orfeus

Gratis Orfeus i Oslo

Oneiros og Traum Toys er stolte av å annonsere gratisvisning av stop-motion animasjonsfilmen Orfeus regissert av Thomas Simonsen Balmbra på Cinemateket i Oslo 26. mai kl. 19.00.

20. mai 2012 Les mer
kiss_primo

Kiss og For the King vant Visuelt

Visueltprisene ble delt ut i helgen. De animerte kortfilmene Kiss og For the King vant henholdsvis prisene i Åpen klasse og Studentarbeid i kategorien Moving Image. Vi gratulerer! Sjekk visuelt.org for alle vinnerne.

07. mai 2012 Les mer
fxf_logosolo_primo

FxF#10 - programmet klart

Den 10. utgaven av animasjonsfesten Frame by Frame finner sted på Filmens hus i Oslo lørdag 12. mai. Nå er et program fullstappet med godbiter klart. Velkommen til inspirasjonsdag! Les mer på fxf.no.

05. mai 2012 Les mer
FFAF_Moen_primo

Ny leder for Fredrikstad Animation Festival

Fredrikstad Animation Festival har nå ansatt ny daglig leder. Den nye lederen er Anders Moen, tidligere programkonsulent i Oslo Kino. Moen vil tiltre i stillingen umiddelbart.

01. mai 2012 Les mer
persepolis

Persepolis - film og konsert

Torsdag 3. mai kl 20.30 inviterer Ny Musikk, NOTAM og Oslo Kino til en unik film- og musikkopplevelse på Ringen kino i Oslo. Persepolis presenteres som animert film og musikkstykke. Les mer på nymusikk.no.

29. april 2012 Les mer
Aardman Animations

Hemmeligheten bak Aardman

Barnefilmfestivalen i Kristiansand og Norsk filminstitutt inviterer til tre dagers intensivt verksted for manusforfattere, regissører og storyboardtegnere 25.-27. april. Søk om plass innen 13. april. Mer info på nfi.no.

11. april 2012 Les mer
fxf_logosolo_primo

FxF#10 tar form

Den 10. utgaven av Frame by Frame finner sted på Filmens hus i Oslo lørdag 12. mai. Programmet begynner å ta form og flere av gjestene er på plass. Husk også frist 1. april for å melde på film. Les mer på fxf.no.

24. mars 2012 Les mer
Annecy12_primo

Annecy-stipend

Norsk filminstitutt utlyser inntil syv reise- og studiestipend á kr 10.000,- til animasjonsfestivalen i Annecy, 4.-9. juni 2012. Fristen for å søke reise- og studiestipend er satt til 13. april 2012. Mer info på nfi.no.

23. mars 2012 Les mer
Wallace & Gromit

Aardman til barnefilmfestivalen

Det britiske animasjonsselskapet Aardman Animation har meldt sin ankomst til Barnefilmfestivalen i Kristiansand 24.-28. april. Festivalen markerer samtidig sitt 15-årsjubileum med fyldig program. Sjekk hele programmet på nettsidene til Barnefilmfestivalen.

18. mars 2012 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.