NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

Pelle2_intro

Amanda til Pelle og Kaupang

Amanda for beste barnefilm gikk til Pelle Politibil på sporet og regissørene Rasmus A. Sivertsen og Rune Spaans mens Arne Kaupang stakk av med prisen for beste spesialeffekter i Kon-Tiki.

17. august 2013 Les mer
kakerlakk_intro

Kakerlakk på vift

Martine Grande er klar med bok og film - begge med tittelen Kakerlakken med den stygge frakken... og hovudet fullt av triste tankar. Boka kommer på Samlaget, mens filmen debuterer i Haugesund.

15. august 2013 Les mer
vinnere_industrianimasjon_intro

Industrial animation i Volda

"Communicating tricky information" er tema for årets industrianimasjonsseminar tilknyttet AnimationVolda 19. september. Frist for påmelding av film til konkurransen om beste industrianimasjon er 1. september. Sjekk mer informasjon på nettsidene til Høgskulen i Volda.

08. august 2013 Les mer
FAF_logo12

Meld på film FAF 2013

Det er på tide å melde på film til årets Fredrikstad Animation Festival. Påmeldingsfrist for filmer til den nordiske og baltiske konkurransen er 1. september. Selve festivalen finner sted 7.-10 november 2013. Følg link til festivalens nettsider her.

06. august 2013 Les mer
albert_intro

Albert Åberg til Haugesund

Den norske filmfestivalen åpner 15. august i Haugesund og byr blant annet på førpremiere på den norskproduserte animerte langfilmen Hokus Pokus, Albert Åberg! regissert av Torill Kove. Sjekk hele programmet her.

05. august 2013 Les mer
Disney_intro

Disney-kanon

Norskanimasjon.no har anmeldt alle Disneys animerte langfilmer som inngår i klassikerserien. Fra Snehvits død til Rive-Rolfs selvrealisering - og alle opp- og nedturer derimellom - alt finner du her.

23. juni 2013 Les mer
duvelgerselv_intro

Amandanominasjon til Kajsa Næss

Den norske filmfestivalen har offentliggjort nominasjonene til årets amandapriser. Kajsa Næss nomineres for den animerte kortdokumentaren Du velger selv i kategorien beste dokumentarfilm. Se alle de nominerte her.

12. juni 2013 Les mer
rulletrapp_intro

Nielsen animerer igjen

Norsk filminstitutt har bevilget støtte til tre animerte kortfilmer. Blant filmene som er støttet er en ny kortfilm med Christopher Nielsen på regi og manus. Rulletrappen skal produseres av Qvisten Animation. Les mer på nfi.no.

07. juni 2013 Les mer
duvelgerselv_intro

Kortfilmfestivalen klar

Programmet er klart for årets Kortfilmfestival i Grimstad 11.-16. juni. I tillegg til kortfilm, dokumentarfilm og musikkvideo i konkurranse, byr festivalen også på en hyllest til Len Lye og 100 år med norsk animasjon. Sjekk hele programmet her.

29. mai 2013 Les mer
Knutsen&Ludvigsen_intro

Millionstøtte til norsk animasjon

Norsk filminstitutt har utdelt støtte til en rekke animasjonsproduksjoner - både langfilmer, kortfilmer og TV-serier har fått støtte i denne omgangen. På listen står ny Flåklypa-langfilm og Knutsen & Ludvigsen. Mer info på nfi.no.

25. april 2013 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.