NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

SetFilmenFri_primo

10 mill. til dansk animasjon

Våre naboer i sør satser tungt på animasjon gjennom en nyforhandlet filmavtale. Hele DKK 10 mill. settes av i en animasjonspool med fokus på utvikling og produksjon av kortformat animasjonsfilm.

04. februar 2010 Les mer
ToonBoom_primo

Toon Boom til Oslo

Animasjonsprogramvareprodusenten Toon Boom kommer til Litteraturhuset i Oslo fredag 19. februar kl 12 for å presentere seg selv og programvaren. Det blir også en mulighet for å vinne Toon Boom Animate Pro.

04. februar 2010 Les mer
UP_primo

Se opp leder Oscar-racet

Årets Oscar-nominasjoner er klare og ikke uventet er det Pixars Se opp som leder an blant animasjonsfilmene. Oscar-prisene deles ut i Hollywood 7. mars for 82. gang. Sjekk den komplette listen over nominasjoner her.

02. februar 2010 Les mer
metropia_primo

Guldbagge til Isak Gjertsen

Isak Gjertsen har mottatt svenskenes filmutmerkelse Guldbagge for sin medvirkning som sjefsanimatør i den animerte langfilmen Metropia, hvor norske Tordenfilm er co-produsent.

26. januar 2010 Les mer
atmo_metro

Cartoon Movie 2010

Cartoon Movie 2010 finner sted i Lyon, Frankrike 3.-5. mars. Blant årets utvalgte prosjekter er de nordiske samproduksjonene Metropia og Albert Åberg. Mer info hos Cartoon Movie.

17. januar 2010 Les mer
Visuelt10_primo

Visuelt 2010

Visuelt er Norges største konkurranse innen visuell kommunikasjon. Årets arrangement finner sted i Oslo 6.-8. mai. Allerede nå kan du forberede innsendelser av arbeider. Frist er 4. februar kl 17. Les mer på nettsidene til Visuelt.

07. januar 2010 Les mer
shhh_primo

Shhh! på Blått lerret

Årets første Blått lerret finner sted på Parkteatret Scene i Oslo onsdag 6. januar kl 19:30. På programmet står blant annet verdenspremiere på den animerte kortfilmen Shhh! basert på Jasons tegneserie. Les mer på Rushprint.no.

04. januar 2010 Les mer
PellePOlitibil_primo

Animert filmår 2010

2010 står for døren og det tegner til å bli et innholdsrikt år for animert film. Filmåret starter med premiere på Pelle politibil går i vannet 8. januar og nytt fra Pjotr Sapegin.

30. desember 2009 Les mer
Istid3_primo

Istid 3 på kinotoppen

Dagbladet.no melder at Istid 3 - Dinosaurene kommer topper årets oversikt over de mest sette filmene på norske kinoer. 859 617 nordmenn har sett filmen på kino og slår dermed både Max Manus og Stieg Larsson-filmene. Se listen over de mest sette filmene her.

29. desember 2009 Les mer
DetSisteNorskeTrollet

Montages hos Sapegin

Den utmerkede norske filmnettstedet Montages har besøkt settet til Pjotr Sapegins neste animerte kortfilm Det siste norske trollet. Se inntrykkene fra fotoreportasjen på Montages.no.

05. desember 2009 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.