NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

Fanthomas_primo

Ny pris til Fanthomas

VGTV-serien Fanthomas har mottatt New Media Networks bransjepris innen digitale medier for å være årets snakkis. Sesong 2 av serien går nå på VGTV med nye episoder hver uke. VGnett har mer info.

04. desember 2009 Les mer
mikrofilm_primo

Støtte til Mikrofilm

Mikrofilm har mottatt støtte til to nye animerte prosjekter. Torill Koves seneste animerte kortfilm, Moulton og meg, og en animert dokumentar signert Kajsa Næss med arbeidstittel Fangers barn. Les mer om Moulton og meg på NFIs nettsider.

27. november 2009 Les mer
PellePOlitibil_primo

Pelle politibil er ferdigladet

Pelle politibil går i vannet, med Rasmus A. Sivertsen i registolen, er klar for lansering rett over nyttår. Se traileren på VGnett og Oslo-folk kan se førpremiere på Lillebil filmklubb 5. desember.

27. november 2009 Les mer
sinnamann

Sinna mann vant Fredrikstad

Anita Killis animerte kortfilm Sinna mann stakk avgårde med de gjeveste prisene under årets Fredrikstad Animation Festival. I tillegg ble Inni Karine Melbye hedret under festivalen. Les mer om vinnerne på festivalens nettsider.

15. november 2009 Les mer
TravellingFields_primo

Mye animert på OIFF09

Oslo Internasjonale Filmfestival starter 19. november. Årets program består, blant mye annet, av en rekke animerte høydepunkter i langfilmprogrammet og Inger Lise Hansens animerte kortfilm Travelling Fields. Se festivalens nettsider for fullstendig program.

15. november 2009 Les mer
sinnamann

Sinna mann til Oscar

Anita Killis animerte kortfilm Sinna mann vant i helgen hovedpris under den internasjonale barnefilmfestivalen i Chicago. Det innebærer automatisk kvalifisering til Oscar-nominasjon. Les mer hos Rushprint.

03. november 2009 Les mer
Fanthomas_primo

Fanthomas på DVD og ny sesong

SF Norge melder at internettserien Fanthomas blir å finne på DVD til våren. Samtidig lanseres nå sesong 2 av serien for internettvisning på VGnett i november og frem mot jul.

03. november 2009 Les mer
FAFlogo

Høydepunkter i kø under FAF'09

Programmet for årets Fredrikstad Animation festival er lansert. Høydepunktene står i kø med Pixar på bransjeseminar, sniktitt på Pelle Politibil og live performance med Max Hattler og Noriko Okaku. Mer info på festivalens nettsider.

02. november 2009 Les mer
Storm_UDI_primo

Storm bistår UDI

Storm Studios har produsert fem animerte kortfilmer for UDI om psykiske reaksjoner i asylmottak. Filmene inngår på en DVD som skal brukes for å lette dialog rundt vanskelige temaer for barn og ungdom i mottak. Les mer om filmprosjektet hos Rushprint.

29. oktober 2009 Les mer
CartoonDor09_primo

David O'Reilly til Oslo

Årets Cartoon d'Or-vinner, David O'Reilly, gjester Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo onsdag 21. oktober kl 19. Arrangementet er gratis. Arrangører er Institutt for design i samarbeid med Grafill. Les mer på aho.no.

19. oktober 2009 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.