NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

FAFlogo

Meld på film til FAF'09

Det nærmer seg tiden for å melde på film til årets Fredrikstad Animation Festival. DVD-kopi av din film må være festivalen i hende innen 1. september for å kjempe om årets Golden Gunnar. Mer info på festivalens nettsider.

24. august 2009 Les mer
BAF_logo_primo

Bergen animasjonsfestival 2009

Det nærmer seg årets utgave av Bergen animasjonsfestival 10.-13. september på Cinemateket USF. Frist for å melde på filmer til konkurranse for norske produksjoner er onsdag 26. august. Les mer på bergenanimationfestival.no.

19. august 2009 Les mer
Isfiske_primo

Isfiske vant i Italia

Atle S. Blakseths animerte kortfilm Isfiske vant hovedprisen for beste kortfilm ved Giffoni internasjonale filmfestival i Italia i sommer. Filmen er Blakseths debut som regissør. Les mer hos Norsk filminstitutt.

15. august 2009 Les mer
CartoonForum_primo

Cartoon Forum stipend

Norsk filminstitutt utlyser 10 deltagerstipend á kr 10.000,- og 10 observatørstipend á kr 8.500,- til årets Cartoon Forum i Stavanger 22.-25. september. Søknadsfristen er onsdag 26. august. Les mer om Cartoon Forum her.

12. august 2009 Les mer
sita_primo

Sita til Cinemateket

Den animerte langfilmen Sita Sings the Blues, regissert av Nina Paley, får en eksklusiv visning på Cinemateket i Oslo 9. august kl 17:30 som en del av Bollywood-fest 2009 7.-13. august. Les mer om Bollywood-programmet her.

01. august 2009 Les mer
atmo_metro

Metropia til Venezia

Den nordiske samproduksjonen Metropia regissert av Tarek Saleh får verdenspremiere som åpningsfilm av Kritikeruka under Venezia Internasjonale Filmfestival 3. september 2009. Les mer om Kritikeruka her.

24. juli 2009 Les mer
tegnebiennale10_primo

Tegnebiennale 2010

Tegneforbundet inviterer til å sende inn arbeider for juryering til Tegnebiennalen 2010. Det oppfordres spesielt til å søke med arbeider som utforsker tegnebegrepet; herunder også animasjon. Frist 1. oktober 2009. Les mer hos Tegnerforbundet.

10. juli 2009 Les mer
nielsen_primo

Nielsen + Mikrofilm = science fiction

Dagbladet.no melder at Christopher Nielsen er i gang med et nytt stort animasjonsprosjekt i samarbeid med Mikrofilm. I følge produsent Lise Fearnley er manusarbeidet i sluttfasen og et forprosjekt på trappene. Les mer hos dagbladet.no.

08. juli 2009 Les mer
animationconversation_primo

Animation Conversation Weekly

Det har vært stille fra Animation Conversation en stund, men nå kommer Erlend Sakshaug og Morten Øverlie tilbake med et brak. Animation Conversation Weekly er lansert som en ukentlig podcast. Sjekk første utgave her.

25. juni 2009 Les mer
Kurt_chase_cut

Amanda-nominasjoner

Årets Amanda-nominasjoner er offentliggjort. Anita Killis seneste animerte kortfilm Sinna mann er nominert i kategorien Beste kortfilm. Kurt blir grusom er nominert for beste filmmanus. Sjekk den fullstendige lista på nettsidene til Den norske filmfestivalen.

22. juni 2009 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.